fredag den 11. september 2015

Smuttur til London

Selvom ferien skulle holdes i Danmark, så blev der alligevel tid til en lille smuttur til London. Jeg tilbragte fire dage i den dejlige storby, hvor der både blev tid til shopping, teater og det bedste af det hele, en tur ud og se den store udstilling i de gamle Harry Potter-studier!

Den første dag gik med en gåtur til Piccadilly Cirkus og et besøg i Whole foods. Jeg savner noget ordentligt mad i stedet for pasta og fyldte tomater, så jeg nød at bevæge mig rundt imellem kokosvand, chiafrø og masser af veganske godter.
Dagen efter gik vi ned til Themsen og så lidt nærmere på Big Ben. På vejen slog vi et smut forbi Westminster Abbey. Det blev en dejlig gåtur i solskin, noget vi ellers ikke så meget til på turen. De fleste dage var det koldt, overskyet og med små regnskyl indimellem.
Om eftermiddagen gik turen ud til Warner Bros. Studio i Leavesden, hvor Harry Potter-filmene blev optaget. Studierne er i dag omdannet til en kæmpe Harry Potter-udstilling. Turen var så stor en oplevelse, at jeg har lavet en separat beskrivelse af turen, som kan læses her.Dagen efter gik vi til Harrods og lidt rundt i kvarteret omkring Royal Albert Hall inden vi skulle ind og se Wicked på Apollo Victoria Theatre. Wicked var en fantastisk forestilling med masser af talentfulde performere, flotte kostumer og en spændende scenografi.
Selvom vi kun havde få dage i London, så nåede vi en masse. Man bliver jo aldrig færdig med London, så mon ikke turen går dertil igen en anden gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar